Blog MEI/JUNI

ZONNEBRANDCRÈME

Waarom moet ik zonnebrandcrème gebruiken?

De zon bevat UV A en UV B-straling. UV A straling veroudert met name de huid en UV B straling veroorzaakt met name huidverbranding – huidkanker. Om dat tegen te gaan zijn zonnebrandmiddelen een M U S T.

Met name bij kleine kinderen die toch al zo’n dun teer huidje hebben kan huidverbranding op jonge leeftijd, ernstige gevolgen hebben op latere leeftijd zoals huidkanker. Afdeling dermatologie heeft het vandaag de dag druk met het aantal huidkanker patienten, het gevolg van verbranding op jeugdige leeftijd wat nu op latere leeftijd een explosie blijkt te geven. De dermatologen waarschuwen niet voor niets. Blijf vooral op het heetst van de dag uit de zon en als je dan al in de zon komt, gebruik dan op uw huidtype afgestemde zonnebrandcrème.

BABOR heeft een nieuwe anti-aging zonnelijn.

Deze biedt verzorging, bescherming en een mooie huid in een.

De zon doet ons goed en produceert gelukshormonen. Maar hoe veel we ook van de zon houden, onze huid heeft effectieve bescherming nodig. In de ANTI-AGING SUN CARE serie van BABOR verenigen zich lichtbescherming, celbescherming, UV A en UV B bescherming tot een ultieme, werkzame formule. De huid wordt optimaal verzorgd en beschermd en haar jeugdigheid wordt behouden. Opdat u onbezorgd van de zon kunt genieten.

 

Als ik weer crème opsmeer, werkt de bescherming weer opnieuw! FOUT!

Het opnieuw aanbrengen van de crème verlengt de bescherming helaas niet, maar kan hem slechts – bijvoorbeeld na het zwemen – in stand houden.

Zonnecrème werkt onmiddellijk! JUIST!

Zonnecrème bevat onder anderen fysicalische filters. Het zijn fijne micropigmenten die het UV licht door verspreiding resp. reflectie van de huid weghouden – alsof er een zonnescherm gespannen wordt. Alle lichtfiltersubstanties werken onmiddellijk na het aanbrengen.

Een bruine kleur is een alarmignaal voor de huid! JUIST!

De menselijke huid bezit eigen mechanismen om zich tegen UV straling te beschermen. Het belangrijkste: melanine, de huidkleurstof die ervoor zorgt dat de huid bruin wordt. Met dit bruin worden, beschermt de huid haar belangrijkste goed: het DNA van de celkernen. Een gebruinde teint is daarom eigenlijk altijd al een alarmsignaal van de huid.

De huid vergeet niets! JUIST

Onze huid heeft een goed geheugen: ze vergeet het verbranden door de zon niet en elke zonnebrand verhoogt het risico voor vroegtijdige huidveroudering en huidkanker. Het vervelende daaraan is dat veel van deze beschadigingen pas na jaren te herkennen zijn.

 

DUS: DAAROM MOET IEDEREEN EEN ZONNEBRANDCREME GEBRUIKEN.

ZONNEBRANDCREME IS EEN MUST !!

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter